Lederudvikling

I kontakt med dit ledelsesmæssige ståsted

Hverdagen som leder er oftest travl og handlingsorienteret, og levner meget lidt plads til refleksion over din ledelsespraksis, din udvikling som leder (og som menneske), dit ståsted værdimæssigt og dine ønsker for fremtid og karriere.

Drøm stort og realiser dine drømme

Sammen skaber vi et forløb, der fokuserer på lige præcis det, der var din indgang til ledelse, og på det, der er dit formål med din karriere og dit liv i ledelse. Altså et rum hvor du kan udfolde dine tanker, refleksioner og ønsker sammen med mig. Og sammen skaber vi et rum, hvor du kan drømme stort, og kan mønstre modet til at stå ved den du er, samt til at gå ud og realisere det, du drømmer om.

I business coaching, ledersparring og karriererådgivning er der fokus på dig – din hverdag, dine opgaver, dine kompetencer og din udvikling, og samtidig med øje for din organisation, og hvilke fremmere og hæmmere, den repræsenterer for dine ønsker og drømme.

Specialdesignet til dig

Jeg vil ofte foreslå, at vi inkluderer en eller flere erhvervstest, som en refleksions- og samtalestarter, der kan give nye perspektiver på din daglige praksis som leder og på dig som menneske. En fast bestanddel af et lederudviklingsforløb er, at vi efter hver session vil aftale opgaver, du skal udføre, før næste samtale. Dette gør vi for at sikre, at dine nye tanker og erkendelser bliver indarbejdede i din hverdag, så du lever og leder i sync med dine værdier og drømme.

Vi kan mødes på mit kontor, virtuelt eller i din organisation. Vi aftaler forløbet, så det passer ind i din hverdag.